Contacteaza-ne telefonic chiar acum
(+40) 736 444 446
Date de contact ORAR ZILNIC: 24/7 (non stop)

Str. Constantin Titel Petrescu, Nr.3, Zona Traian Timisoara, Romania, 300103

0736/444.446
0256/225.126

E-mail: office@nuovamamamia.ro
WwW: www.pensiune.nuovamamamia.ro

Despre noi

Pensiunea Nuova Mamamia este o pensiune din Timişoara, situata în zona istorica Traian, una dintre cele mai frumoase zone istorice din Timişoara, la doar 5 minute de centrul oraşului.

Situata aproape de centrul Timişoarei, pensiunea Nuova MamaMia permite accesul rapid către importante atracţii turistice din Timişoara: Biserica Catolica din piata Traian, Piaţa Operei, Catedrala Ortodoxă, Piaţa Unirii, Complexul Studentesc. Indiferent dacă doriţi un sejur de relaxare în Timişoara sau un loc confortabil şi elegant în care să vă incheiaţi afacerile, pensiunea Nuova Mamamia din Timisoara va pune la dispozitie camere primitoare la preturi mai mult decat accesibile, care, alături de serviciul impecabil oferit de personal reprezintă premiza unei experienţe de excepţie.

Restaurantul / Pizzerie cat si Barul disponibil in locatia noastra vor asigura confortul dumneavoastra atat din punct de vedere al mancarii selecte cat si din cel al savurarii unui pahar de vin scump intr-un ambient rafinat alaturi de persoane din anturajul de afaceri sau prieteni dragi.